25 november 2015

Bikali élménybirtok


Tavaly karácsonykor voltunk először a Bikali élménybirtokon és nagyon kellemes csalódás volt. Magyarként arra számítottam, hogy valami hellyel-közzel hasonlító, lovagi várban fogjuk a napunkat tölteni. Nem is igazán lelkesedtem... Ehhez képest egy igényesen felépített, minden apró részletére figyelő, meglepetésekben és élményekben gazdag helyre érkeztünk, ahol rendkívül jól éreztük magunkat. Szóval nem volt kérdés, hogy idén is megyünk, ha tudunk.

Szerencsénkre gyönyörű őszi időnk volt. Most más programok voltak, mint a múltkor. Volt ami hiányzott a múltkori palettáról, de volt aminek örültünk. A legnagyobb sikere a korhű jelmezeknek volt (ez tavaly kimaradt, hiszen kabáton kevés ruha mutat jól... :)). Most, mindegyik gyerek rajongásig imádta, hogy beöltözhetett és a környezet is biztosította, sőt fokozta számukra a fantázia élményt. Szóval, egy bő 20 percen keresztül például fel alá rohangáltak, manókat és sárkányokat keresve a bokrokban, meg a boltozatok alatt. A hercegnők is részt vettek a kutatásban, de a harcba mindig a lovagot küldték. Szinte az egész parkot bezengték. Szerencsénkre a vendégeket inkább mosolyra fakasztotta, és nem orroltak meg rájuk. :)


Nagyon szerették az állatsimogató részt, és a hintózást is. De a másik fő élmény a vastekervény készítés volt, az igazi kovácsműhelyben. Ők fújtatták a tüzet, és ők is tekerték meg az izzó vasat Apával. Nagy ereklyeként van kezelve a végeredmény, hiszen ez tényleg egyedülálló élmény volt.
Ha valaki teheti, akkor mindenképp nézze meg, mert igazi élmény az egész park. Az előadások, a spontán színészek az utcákon, akik még inkább képesek az élmény fokozására (nekem ez volt tavaly is a kedvencem.), a fabatkák...stb. Mi jövőre is megyünk ha tudunk.





Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social