02 június 2016

Nyugi, légy jóban önmagaddal


Bevallom az új KitKlub koncepciója, a téma orientáltság, minden hónapban kihívás elé állít. Sok éve scrapbookozom már, és ez idő alatt, kialakult egy alkotási folyamat bennem. Aminek az alapja mindig a színvilágból indult. Onnan építkezett. Most pedig ennek az ellenkezőjét igyekszem megvalósítani. A témában keresem a saját életünkre vonatkozó aspektust. Ez nem megy már rutinból, mint ahogy azelőtt alkottam. Ezért dolgozni kell. Gondolkodni. Elmélyülni.
A legutóbbi készlet témája a lehető legtávolabb állt első blikkre a mostani hétköznapjainktól. Szülinapok, évzárók, aktívabb kerti használat... Hol van itt a nyugi? :)
Az első gondolatom az volt, hogy magamról készítek oldalt, mert van egy belső út amire igaz a "nyugi". De bevallom nagyon őszintén, én magamról nem szeretek oldalt készíteni. Leírni, napló formában OK. De egy egész scrapbook oldalt sajnálok rá. Sajnálom elvenni a gyerekektől. Scrapbook oldalt mindig a gyerekekről szeretek készíteni. Ez van.

Aztán tovább gondolkodtam és ezek a képek jutottak eszembe. Egy rendhagyó fotózás volt, hiszen életében először ki lett sminkelve. De nem a smink a lényeg. Nem is pártolom ami azt illeti. Hanem az, hogy van-e szükség a sminkre? Miért kellett a smink?
Egy állomásnak állít "emléket". Nem feltétlen jó emlék, de elengedhetetlen állomás. Amikor a gyermekünk szellemi, és érzelmi életét látjuk fejlődni, vagy esetleg még segítünk is nekik "egyengetni azt". Nem csak a tárgyilagos életünket kell dokumentálni szerintem. Hanem az ehhez hasonló lelki vonalt is érdemesnek tartom rá. Így született ez az oldal.

További részletfotókat a Scrapfellow galériájában találtok ITT.




••• Felhasználtam // Products •••  


http://scrapfellow.com/termek/scrapbook-kit-klub/

http://scrapfellow.com/termek/scrapbook-kit-klub/

Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social