21 november 2016

Elf on the Shelf + Letölthető karácsonyi manó levél



Két évvel ezelőtt, az egyik barátnőm egy kirándulás alkalmával beavatott a "karácsonyi manó" rejtélyébe, ami nyugaton az "Elf on the Shelf" néven fut. Elmesélte, hogy a télapót megkérték, hogy küldjön hozzájuk is egy manót. Ennek a manónak pedig az a küldetése, hogy egész decemberben figyelje a gyerekeket. Viszont ahhoz, hogy varázsereje legyen, amivel vissza tud esténként repülni az Északi sarkra, nevet kell neki adni. Természetesen nekünk is azonnal kellett egy manó. :)
Idén már harmadjára jön hozzánk Lili manó, és mondhatom, hogy igazi családtaggá vált. Ráadásul tavaly megduplázódtak és lett egy Gergő manónk is. A gyerekek imádják minden reggel felkutatni, hogy mit csinálhatott aznap a manójuk? Ráadásul nagyon vicces csíntalanságokat szokott művelni éjszakánként. :)

Hogy nálunk tavaly miket csínykedett, az alábbi mini galériában megtekinthető:

Tavaly is már sok ismerősöm részt vett ebben a játékban, ami úgy tűnik idénre egy megállíthatatlan hullámmá változott és még facebook csoport is létrejött a rajongók és manótartók részére. Ha te is szeretnél inspirálódni és manót tartani, akkor  ITT TALÁLOD A CSOPORTOT.

Mivel nekem már harmadik éve jön a manó, ezért volt tavalyról egy levelem. Ezt a levelet pedig idénre aktualizáltam, hogy azok akik újonnan csatlakoznak a manótartók táborába, egyszerűen csak kinyomtathassák. A képre kattintva elérheted kitöltött és üres formában is, valamint két címmel. Kezdődjön a karácsonyi szezon... :)

https://drive.google.com/open?id=0B6Rh0yRHjW0UN3EwYVpENDRQMTQ


Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

top social